Verkeer.

 

Iedereen in onze samenleving neemt deel aan het verkeer en wordt dus onvermijdelijk ook blootgesteld aan de risico’s daarvan. U kan zelf het slachtoffer worden van een ongeval of ongewild een ongeval veroorzaken met materiële en/of lichamelijke schade.

De afhandeling van een schadegeval kan heel wat discussie met zich meebrengen, zoals de vraag wie aansprakelijk is en hoeveel de schadevergoeding bedraagt. In veel gevallen bent u trouwens verzekerd, zodat het essentieel is meteen de juiste partijen te betrekken.

DE NYN ADVOCATEN heeft een zeer uitgebreide ervaring en expertise om u in elk aspect hiervan bij te staan als slachtoffer of als aansprakelijke.

Daarnaast kan u gedagvaard worden voor de Politierechtbank naar aanleiding van een misdrijf in het verkeer waarvan u beschuldigd wordt (snelheidsovertreding, vluchtmisdrijf, alcoholintoxicatie, druggebruik, onopzettelijke slagen en verwondingen, negeren rood licht, etc) . Ook hierin kunnen wij u professioneel bijstaan.

Zeer vaak bevat uw autoverzekering een zogenaamde rechtsbijstandsverzekering zodat de kosten om u door een advocaat te laten bijstaan ten laste worden genomen door uw verzekeraar.

U wordt bijgestaan door:

 

Sarah Vandewiele
Advocaat

Neem contact met ons op voor verdere toelichting of een vrijblijvende afspraak .