Vastgoed.

 

De vastgoedspecialisten van DE NYN ADVOCATEN staan u bij in al hetgeen te maken heeft met uw onroerende goederen en de exploitatie/verhuring daarvan.

DE NYN ADVOCATEN begeleidt haar cliënteel doorheen het volledig bouwproces. Door u voorafgaandelijk wegwijs te maken in alle administratieve- en milieuregelgeving, uw overeenkomsten met (onder)aannemers, leveranciers en/of architect grondig na te kijken of te moduleren, trachten wij in eerste instantie problemen te voorkomen.

Ook indien u wenst te investeren in meer recente en vernieuwende woonvormen (zoals o.a. co-housing, studentenkamers, zorgvastgoed,…) verlenen wij bijstand en advies op maat.

Het kantoor heeft daarnaast een uitgebreide expertise in conflicten die zich stellen tijdens of na de uitvoering van bouwwerkzaamheden. U kan als bouwheer geconfronteerd worden met gebrekkig uitgevoerde werken of,

 

 

omgekeerd, kan u als aannemer (al dan niet ten onrechte) worden aangesproken voor een slechte uitvoering van de werken of als leverancier voor slechte materialen. Na de aankoop van een pand of na de oplevering van werken kunnen er zich verborgen gebreken manifesteren.

Tot slot mag u als professioneel het belang van een overeenkomst niet onderschatten. Een juridisch solide overeenkomst is van cruciaal belang en nog steeds de beste manier om problemen en conflicten te voorkomen.

Het kantoor is een betrouwbare en snelle partner voor de opmaak of het nazicht van al uw vastgoedovereenkomsten (o.a. ruilpromoties, opties en aan/verkoopbeloftes, onderhandse (ver)koopovereenkomsten, (handels)huurovereenkomsten, gebruiksovereenkomsten,..).

DE NYN ADVOCATEN is uw vaste juridische partner voor elk bouw- of investeringsproject.

U wordt bijgestaan door:

 

Chris De Nyn
Advocaat

 

Evelien Tahon
Advocaat

DE NYN ADVOCATEN is uw vaste professionele partner in elk bouwproject.