Onbetaalde facturen.

 

Niets is schadelijker voor uw onderneming dan onbetaalde facturen. Niet alleen blijven de geleverde goederen of gepresteerde diensten onbetaald, meestal heeft u de BTW op deze facturen reeds voorgefinancierd. In zekere zin heeft u dus betaald voor uw eigen prestaties. Openstaande facturatie veroorzaakt bij heel wat ondernemingen (liquiditeits)problemen, zodat een snelle en adequate aanpak cruciaal is.

DE NYN ADVOCATEN is reeds decennialang gespecialiseerd in een snelle invordering van facturen. Binnen 24u nadat wij uw onbetaalde facturen elektronisch ontvangen, starten wij het inningsproces.

 

 

Kostelijke en aanslepende gerechtelijke procedures worden gemeden. Wij trachten daarentegen in ieder dossier op korte termijn een definitief resultaat te bekomen, hetzij door betaling, hetzij door afsluiting van het dossier met btw-recuperatie.

Een optimale aanpak van uw ‘dubieuze debiteuren’ is bij ons verzekerd. Op die manier kan u zich exclusief toeleggen op de ‘core business’ van uw onderneming.

Ondernemingen die op regelmatige basis een beroep doen op ons kantoor om onbetaalde facturen te innen, kunnen genieten van een voordelige abonnementsformule. Vraag ernaar tijdens een eerste kosteloos en vrijblijvend gesprek.

U wordt bijgestaan door:

 

Evelien Tahon
Advocaat

Sam De Nyn
Advocaat

Neem contact met ons op voor verdere toelichting of een vrijblijvende afspraak .